tirsdag 31. januar 2012

Tivoli

Contemporary Furniture Chairs Design Verner Panton Tivolli Family

Fruen må bare innrømme at hun gjerne skulle hatt noen av disse lekre TIVOLI stolene fra Montana, smashing, smashing :)

mandag 23. januar 2012

Ny peis?!?

Ny peis er noe både Fruen og mannen i huset ønsker seg på sikt. Pr i dag har vi denne lille jøtulen, men vi ønsker oss noen større som passer både huset og oppvarningsarealet bedre.



Det er jo så utrolig mye tøft og fint på markedet i dag, men her er noen som ihvertfall Fruen synes kunne passet inn..




Scan 53Product pictureProduct picture

torsdag 19. januar 2012

Fruen ønsker seg....

Det er mye man kan ønske seg og listen er laaang, men akkurat nå ønsker Fruen seg en litt "morsommerer" gang. Her kommer noen bilder av hva som er på plass på ønskelisten..

LivaEn av denne vil Fruen veldig gjerne ha... Deilig å kunne sette seg ned for å kle på barn, sine egne sko el bare sitte å nyte den rååå stilige sofaen og andre lekkerheter. Liva er navnet.Bourgie lampe, krystall
Lampen med en uforlignelig stil. Bourgie er en av Kartells bestselgere som dyktig kombinerer klassisk stil, rikdom og tradisjon innovativt og ironisk. Denne passer da inn i ethvert hjem??!!


Kommoder i alle prisklasser og stiler

Og Montana, Montana, Montana....... drøm..






Oi, oi hvor dette hadde blitt en suksess!!!

mandag 16. januar 2012

Anemone Wille Våge

Hei, hei nå var det jommen på tide med et innlegg her... Tenkte å vise litt fra Boken til Anemone Wille Våge. Fruen liker den såå godt, den ligger fremme i stuen hele tiden, så den er lett tilgjengelig.

 Lekker hva?? 
 Louis Ghost er en klassisk , ironisk barokkstol designet av Philippe Starck for Kartell. Denne kan godt få en plass i funkishuset synes Fruen..
 Flos Kelvin har en sjarmerende, edel form. Har virkelig sansen for denne. Finnes også til vegg og Fruen vurderer denne til soverommet, ti hi :)

mandag 9. januar 2012

Litt Alessi

Alessi har mange fine, kule og fargerike design. I skrivende stund sitter Fruen her og har tatt bilder av to ting, men kommer på at det er jo flere Alessi saker her i huset, hm.. Får ta bilder av de senere :)




Denne bollen står nesten bestandig fremme, liker den sååå godt. Krukken til kaffe er i bruk når vi har kaffe besøk eller når mannen i huset bestemmer seg for å lage en liten kopp. Og det var da Fruen kom på at hun har jo en liten krukke til en av alle sine teer hun også. Og ikke mindre fikk vi et lekkert fat til vårt bryllup! Det skal dere få se en annen dag :)


lørdag 7. januar 2012

Savner sol & sommer

Kan ikke si annet gitt!! Ja, det var veldig deilig at det var kommet litt snø her i dag:) Men det er jo sååå lite og ser man værvarselet fremover, så er det ikke kongvinter som kommer heller.. Da vil Fruen heller ha litt sol og varme. Når hun ser disse bildene, lengtes det veldig....



 
Tror snuppene kommer til å kose seg stort i lekestuen til sommeren. Og Fruen har lyst på nytt bed med stauder, få ryddet i bringebær hekken og så må huset ha et beis strøk til gitt, men Fruen gleder seg hun ;) Ønsker dere alle en flott helg og i morgen må vi nok nyte den lille snøen som har kommet, he he ;)

tirsdag 3. januar 2012

Julen ryddet bort

Da har Fruen ryddet Julen ut av huset, det er i grunn ganske deilig når jeg nå ser meg omkring. Ikke det at det har vært altfor julete her, men deilig å få det "rent" igjen. Alt har ikke Fruen klart å ta ned, de flotte stjernene fra Lifestyle som henger i de to høye vinduene og rekken med nydelige julekort fra familie og venner.... det skal få lov til å henge litt til :)