lørdag 31. mars 2012

Klar for Påske

Ihvertfall gangen har blitt pyntet :) Snuppenes pynt har kommet opp i trollhassel grenen, og mere pynt er under produksjon :) Snuppene elsker jo sånt og Fruen litt da, ti hi ;) Er såå koselig å ha denne grenen som blir pyntet til forskjellige høytider og ellers når snuppene har laget noe som må vises frem :)





fredag 30. mars 2012

Gaver som varmer

I går hadde Fruen besøk av en av de flotte venninnene fra barselgruppen. Og hun traff Fruen rett på spikeren med disse flotte gavene, mmmhhh elsk!!! Her kommer noen bilder og med dette ønskes dere en super helg :)








Den minste snuppen ville og ha, ti hi ;)

onsdag 28. mars 2012

NEW YORK

Tenk det..... i mai reises det til NEW YORK!!!!! Det er rett og slett surrealistisk!! Fruen, Mannen og tre voksne til, tjo ho det blir en opplevelse som vil bli husket :) Hotellet har adresse, Manhatten...

Det som foreløpig er planlagt er en matopplevelse på "biffstedet" Peter Luger, ryktet sier at dette er WOW!!! Galleri Sand må og besøkes, Fruen gleder seg :)
 Noen som har vært i New York og som vil dele sine erfaringer, tips taes imot med stoort smil :)

mandag 26. mars 2012

ABC reoler

Tjo ho!!!! I dag kom det vegghengte skapet som Fruen og Mannen bestilt for ikke så altfor lenge siden. Det skal sies at det egentlig var et Montana skap som var drømmen. Men det er litt dyrt, fantastisk flott er det, men.... Da Fruen kom over ABC-reoler på Hødnebø/Møbelgården ble hun virkelig glad :) De har nemlig et system som fungerer på samme måte, men er litt billigere, tjolliho!!! Liker, liker :)

Liker du dette?




søndag 25. mars 2012

For en helg!!!!

Dette har vært en helt fantastisk flott helg :) Og for et vær!!! Det har vært strålende sol hele helgen, det er bare så deilig!! Og i dag kom det et sikkert vårtegn hit i funkishusets sin hage, en sommerfugl, vakkert! Her er Fruens bilder fra dagen i dag.






lørdag 24. mars 2012

Ranukler

Deilig helg med fantastisk sol og varme. Feiring av flotte 60 åringer med familie og venner, herlig!!!
Noen deilige bilder av flotte ranukler på bordet i funkishuset i dag. Ha en super helg alle sammen :)



fredag 23. mars 2012

Flower pot...

ENDELIG!!!! Da har Mannen og Fruen i funkishuset endelig falt for en lampe de syntes passet perfekt inn i hjørnet i spisestuen. Etter å ha prøvet både iceglobe og farget sokler fra Muuto, har vi endt opp på en liten flower pot fra, Verner Panton i oransje. Og vi er strålende fornøyd!!! Jippi!!



Ha en flottende helg alle sammen :) Her skal vi feire de flotteste svigerforeldrene som fyller rundt år i dag, hipp hipp for de :)

onsdag 21. mars 2012

Pablo Picasso

Fruen var for en tid tilbake inne på allposters.no og falt for en Pablo Picasso plakat. Dette er en side med utrolig mange fine plakater, så blir blir nok flere kjøp med tiden :) Det tok ikke lange tiden føre den kom i posten, men Fruen har ikke vært rask med å få den i ramme gitt!! Men her er den....


Fruen er happyhappy :) Og ikke bare det, etter tre forsøk med forskjellige lamper, fant vi endelig den som vi syntes passet... hvem og resultatet kommer i neste innlegg :)

mandag 19. mars 2012

Snuppene's hjørne...

.... her nede i stuen. Da våre soverom er i annen etg, må vi ha litt leker, tegne saker ol nede. Og det første de gjør når vi kommer ned om morgenen er å sette seg her for å tegne, deilig :)



De skjønne stolene har snuppene fått av noen venner av oss og er flittig i bruk hver eneste dag. Dukke huset skal få litt omtale og flere bilder i ett innlegg senere. Ha en fin uke alle sammen :)

torsdag 15. mars 2012

En pause med litt inspirasjon...

Er godt når man sitter inne hele dagen og leser/skriver og trener på "fremføring". Så nå måtte Fruen ut å dra inn litt vårluft, nyte sol og ta et par bilder fra lekestuen til snuppene :) Litt grønt fantes her.




Og se hva som befinner seg under løvet!! Fruens krokuser


mandag 12. mars 2012

Se, se, ferdig!!

Nesten ihvertfall ;) Fruen må ta et støk til på lister rundt vindu og selve vinduet. Hvorfor kan ikke vinduer, dører ol komme i HVIT?? Nå blir de hvite med 80 blankhet, stort smil for det :)
Takene har Mannen i huset malt tre ganger, vegger malt to og taklister to. Her også 80 i blankhet :) Tapeten er kjøpt via Fargerike C Christoffersen og kommer fra Borge og heter Eco respekt II 1259.

Som dere ser er det fremdeles ikke kommet opp noen lampe/lamper i hjørnet til venstre. Ikke fått bestemt oss her enda, så om noen har forslag, er det bare å komme med dem..



Her ser tapeten brun ut, men den er mørk grå, og noen ganger kan den se lilla ut. Varm er den ihvertfall og spennende da den oppfører seg forskjellig i forhold lys og vinkel. Litt mere stæsj skal det vel og bli, men deilig å ha det litt tomt nå med en gang....

lørdag 10. mars 2012

Omaggio!!!!

Endelig har Fruen fått seg den lekre og knall tøffe vasen Omaggio... Valget ble den med blå og sorte striper og er super fornøyd med valget!!! Så moro å få noe i hus som man har ønsket seg leeeeenge, tjo ho!!!

Ha en flott helg alle sammen :)


fredag 9. mars 2012

Iceglobe el Diesel??

I dag har Fruen og Mannen vært på Møbel galleriet og Hødnebø for å se etter lamper og bestille et skap. Etter mye frem og tilbake, ble det til at vi tok med denne Italienske Iceglobe hjem.


Fruen er nok litt usikker, er den litt for "diskokule" aktig?? Diesel og foscarini har laget en kolletion lamper sammen og må si at denne taklampen er i Fruens smak.. Fordelen med denne, er at den lyser både opp og ned, og at den kan justeres til dit en vil ha lyset! Finnes i en litt mørk grå en lys beige.