mandag 12. mars 2012

Se, se, ferdig!!

Nesten ihvertfall ;) Fruen må ta et støk til på lister rundt vindu og selve vinduet. Hvorfor kan ikke vinduer, dører ol komme i HVIT?? Nå blir de hvite med 80 blankhet, stort smil for det :)
Takene har Mannen i huset malt tre ganger, vegger malt to og taklister to. Her også 80 i blankhet :) Tapeten er kjøpt via Fargerike C Christoffersen og kommer fra Borge og heter Eco respekt II 1259.

Som dere ser er det fremdeles ikke kommet opp noen lampe/lamper i hjørnet til venstre. Ikke fått bestemt oss her enda, så om noen har forslag, er det bare å komme med dem..Her ser tapeten brun ut, men den er mørk grå, og noen ganger kan den se lilla ut. Varm er den ihvertfall og spennende da den oppfører seg forskjellig i forhold lys og vinkel. Litt mere stæsj skal det vel og bli, men deilig å ha det litt tomt nå med en gang....

4 kommentarer:

 1. Dette ble kjempe fint:-) Tenker dere er fornøyde med et så flott resultat:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Vi er veldig fornøyd, nå er det morsomt å være i dette rommet :) Dere må komme en tur innom snart, så skal det bli litt bedre servering enn det var sist, he he ;)

  SvarSlett
 3. veldig fint. men hvorfor har du malt taket i 80 glans da det ser ut som et gips tak eller lignende,og da ikke gir den reflekterende effekten som feks panel ville gjort. ville tro det var litt vanskelig og få et helt prikkfritt resultat med så høy glans, og at det ville bli forstyrrende på sinnet da et matt tak er beroligende og ikke tiltrekker opperksomheten som et glinsende tak gjør. men hver sin måte:)utrolig stilig tapet du har valgt!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære anonym:)

   Selve taket er malt i en maling som heter takmatt, men listene i taket har 80 glans.

   Slett