tirsdag 8. mai 2012

NEW YORK!!!

Da har Mannen og Fruen kommet hjem fra en fantastsik tur til New York. Og hvor begynner man egentlig??? Meatpacking district....Ikke la navnet lure deg. Ja, det er fortsatt Meatpacking i området. Men restauranter og shopping er fantastisk med opp skala butikker. Dette sjarmerende og modig nabolaget er en fascinerende blanding av industrien, kunst og design..... we like....


Lunsj på Pastis er virkelig å anbefale!! Det var ikke særlig varmt den dagen de reisende skulle besøke dette stedet. Det så rimelig tomt ut på utensiden, men da dørene åpnet seg, var det som å komme inn i en ny verden. Og du verden for et liv, for en atmosfære og for en fantastisk løksuppe!!! ANBEFALES!

 
 Et annet sted vi spiste lunsj i dette området, ja området måtte nemlig besøkes en gang til, LOVE.. Vel, lunsjsted nr to var Standar grill, nydelig mat, vin og interiør. Lekre detaljer, se bare på den trappen, nytt loves gitt :)

 Det ER virkelig mange flott butikker i dette område og mange som man ikke finne inni selve bykjernen og det er jo en gave eller hva? Appel bygget er helt i Fruens smak, murstein, rått og for noen vinduer, mmhhh.


 Guests shop during the Trina Turk celebration of Fashion's Night Out at Trina Turk Boutique on September 10, 2010 in New York City.

4 kommentarer:

 1. Takk for fine bilder fra NY! Jeg reiser i juni, og nå gleder jeg meg ennå mer etter å ha sett bildene dine! Skal sjekke ut lunsjrestauranten!!
  Tar gjerne imot flere tips :) Blir min første tur dit, men mannen min har vært der flere ganger, men han og jeg har nok ikke helt lik smak når det kommer til shopping etc, så fint med tips :))

  Klem Therese.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gled deg Therese!! Det er sååå mye å se og et lite tips, om dere ikke har gjort det alt.. Bestill bord hos Peter Lugerhttp://www.peterluger.com/, fantastisk!! Og blir flere innlegg :)

   Klem Fru Thronsen

   Slett
 2. Ser ut som at dere hadde en fantastisk tur:-) Hvor mange fulle kofferter og evt. bager var med hjem?? :-) ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hatt det helt supert!!!! Nesten tom koffert ned, og "hoppepå" full koffert hjem, deilig he he :):)

   Slett