onsdag 5. september 2012

Fruen inviterer

til et lite te selskap for to på kjøkkenet i Funkishuset. Selv om hun gjerne skulle hatt større kjøkken, elsker hun å sitte rundt det runde bordet av heltre som er kjøpt hos Skrot-Tor til den nette sum 200,- Litt maling og "vola". Nytt bord, nå er det grått, neste måned er det kasnkje en annen farge, akkurat som Fruen liker det ;) Og om det er behov kan det faktisk sitte seks stykker rundt her, intimt og koselig ;)

Bordet er enkelt dekket med frokost tallerkner fra Silver Paisley. Glassene fra Boda Nova er en gave fra gode venner. Tebryggeren fra  Eva Solo, er flittig brukt. Skål med deilige kjeks er arvet av Fruens snille svigermor, love it! Muggen heter 7'ern og er også et love it. Tekoppene i keramikk måtte bli med hjem fra den vakre byen Moustiers St Marie. Også er det digg te med Dotty sløyfe fra skjønne nabo Dotty Love. Dette er Fruen bidrag til måndens utfordring Invite hos NIB.

3 kommentarer:

 1. så koselig!!Digger bordet ditt,sånn ønsker jeg meg her og-men det var det at man er to til å bestemme dag gitt;)brum brum!
  koppene var så kule,jeg elsker farger!
  Klem og god helg

  SvarSlett
 2. Et koselig sted å sitte å drikke te- spesielt med deg:)Kjempefint! Du er flink. Klem

  SvarSlett
 3. Å, så ikke dette før nå. Så digg, og du er skjønn:) Lenge siden sist, men livet er full av overraskelser - sees plutselig, Klem!

  SvarSlett