mandag 14. november 2011

Mine puteprosjekter

Hei, hei og god kveld :) Her hos Fru Thronsen er det jo slik at hun liker seg godt bak maskinen. Så da er det jo litt forskjellig som kommer ut av det... Da jeg digger HAY putene, men foreløpig ikke har investert, så har jeg leeenge hatt plan om å sy noen ullputer med store knapper. Og da vi var i Bergen i sommer fant jeg noen knapper i den lille søte knappebutikken i Neumannsgaten, som kunne passe godt til prosjektet. Og for noen uker siden fikk jeg ånden over meg.. Stoffet er kjøpt hos stoff og stil  Drammen (som vanlig he, he), kun en times kjøring fra oss. Det er jo en fin liten formiddagstur for Fruen, mens barna er i bgh :) Og nå som det er tomt for ullstoff blir det nok en tur om ikke altfor lenge, gleder meg!! Om det er noen som har tips til nettbutikker hvor man kan få kjøpt STORE knapper, setter jeg stor pris på hint om disse :)


7 kommentarer:

 1. Fiiiine puter:)Og fin blogg forøvrig, flinka:)

  Hilsen fru Aarli,som ikke vet hvordan jeg får lagt inn navnet mitt..! :)

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk Fru Aarli:) Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan man får lagt inn navnet selv, he, he :) Ville tro det var i velg profil feltet :)

  SvarSlett
 3. hei
  så fine puter
  har syslet med tanken jeg også, og har handla inn noen knapper og stoff.
  hvordan får du forresten "snurpeeffekten" på forside, men ikke på baksida? har du tips?

  fin blogg du har forresten

  SvarSlett
 4. Hei, hei Åpent hus :)

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Jeg har knapp på begge sider, så da får jeg jo den snurpe effekten, men hvis du ikke vil at sømmen skal synes vet jeg ikke hvordan du skal få det til hvis du kun vil ha knapp på en side. Jeg snurpet forresten føre jeg sydde på knappene, da jeg synes det er enklest, men det er nok smak og behag :) Lykke til med pute prosjektet :)

  SvarSlett
 5. Hei :)

  Kjempe flotte puer du lager, og du trenger ikke HAY puter, når du lager de så fine selv :)
  Synes du har en inspirerende blogg og legger meg til som følger hos deg :) Alltid morro å oppdage nye blogger :)
  Eline

  SvarSlett
 6. KNALL STILIGE puter!!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 7. Hei, fine puter! Kva heiter stoffet du kjøpte? Mvh tone

  SvarSlett