fredag 18. november 2011

Reklamefilm...

I dag har store snupp blitt filmet av TV Telemark sammen med tre andre skjønne barn. Filmingen skal ende i en herlig reklamefilm for en fantastisk butikk i Skien som heter Barnekroken. Innhaveren i denne butikken er et menneske man bare må like og bli glad i, dette er min favoritt barnebutikk nr 1!!
Barnekroken kan by på klær fra 0-12 år, treleker, bøker, kosedyr og spennende småting. Ticket 2 Heaven, Katvig, Wheat, Petit Bateau, Memini, Mini a ture og Noa Noa er noen av mange spennende merker du vil finne på Lie i Skien.

Barna hadde det kjempe gøy under filmingen og gleder seg vilt til å se seg selv på tv i hele desember!!!
Dette blir spennende for både liten og stor, he, he... Store snupp ville kjøpe "hele" butikken i dag, det er ganske så vanlig når vi er der, ti, hi, skjønna mi :) Men noe ble det på henne, ny hel lue fra Kivat, dette er luer som vi har god erfaring med, fin, deilig og varm!! Også ble det lekre brune Bisgaard støvler på henne, så store snupp var meget fornøyd etter denne dagen gitt, det liker vi :)

Så da er det bare å følge med på Tv Telemark i desember og se den flotte reklamefilmen fra Barnekroken og du, ta turen innom, den er virkelig verdt et besøk :)

2 kommentarer:

  1. Så flink du er snuppa mi og gleder meg veldig til å se tullemor på tv <3 Mamma/mosse er veldig stolt av dere <3

    SvarSlett
  2. Tusen, tusen takk :)Kun en dag igjen nå, så er hun der :)

    SvarSlett